När vi kom tillbaka från stan och gick förbi matsalen så såg jag tre stora anordningar stående på bordet. Jag hade ju funderat lite på hur man serverar raclette på restaurang, hur gör man det smidigt. Lisa gillar ju verkligen raclette och jag med. Ikväll var det iaf inte fem rätter till middag.

Så här såg menyn ut. När vi närmade oss matsalen så möttes jag av en varm tryckande doft som var allt annat än aptitlig. Ganska snabbt förstod jag att denna middag inte skulle bli sådär jättebra. Raclette i Frankrike är lite annorlunda. Man värmer ost. Karvar av den varma osten och lägger den över potatis.

Så här såg potatisen ut.

Till det serverades kallskuret. Doften försvann litegrann efter att man börjat äta.

Vi fick ju såklart en sallad till detta med.

Efter att jag och Lisa har druckit Coca Cola till alla våra middagar på hotellet så gjorde Lisa en liten oväntad manöver och chockade lite med att beställa in Orangina.

Efterrätten var helt ok frukt :). Kan säga att den knasiga lukten gjorde att satt och irriterade mig på vår kypare aka Robbie (han ser ut som Robbie-kyparen i Dirty dancing nämligen). Han serverade oss sist jämt. HELA kvällen. Dom som kom efter oss gick innan oss. Men vilket i-landsproblem egentligen. Borde väl beklaga mig mer över att Lisa har ont i nacken och går på konstant smärtstillande, trots att vi inte gör något speciellt.

Så här såg ostmojängerna ut.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar